REKLAMA
Anywhere logo

Pierwszy rok restauracji Krew i Woda

2016-07-04
...
Popularna gdyńska restauracja skończyła już rok. Na imprezie spotkali się znani szefowie kuchni i inni zaprzyjaźnieni goście. Główną gwiazdą były oczywiście autorskie dania z karty.

 

Wśród gości byli uznani szefowie kuchni, przyjaciele restauracji Krew i Woda. W zeszłym roku na otwarciu gotowało trzech znanych kucharzy. Tym razem przyjechało aż ośmiu, z tym że zamiast gotować, bawili się z prawie setką przybyłych gości. Nieczęsto można zaobserwować taką szczerą sympatię i integrację środowiska kucharskiego. Wśród zaproszonych byli: Łukasz Cegłowski, do niedawna związany z restauracją 1611 w Dworze Oliwskim, znany gdański cukiernik Tomasz Deker, Ernest Jagodziński z restauracji Cucina88 w Poznaniu, Przemek Woźny z Gard Nordic Kitchen w Marriott Gdynia, Adam Woźniak, obecny szef 1611, restauracji hotelu Dwór Oliwski w Gdańsku i Patryk Dziamski, właściciel Dziamski Studio z Poznania. Dało się też zauważyć zwycięzcę 5. edycji „TopChefa” Tomasza Purola, szefa kuchni w restauracji hotelu BlowUp Hall 5050 z Poznania, czy Roberta Wojnarowskiego, kucharza restauracji N32 restaurant & bar by Robert Sowa. Serwowano najpopularniejsze dania restauracji Marty i Mariusza Pieterwas, a całość uświetnił tort wykonany przez cukiernika z restauracji Krew i Woda.

Galeria zdjęć


REKLAMA
REKLAMA